top of page
STAGE_2023_XARXES__FUJ0842_62.jpg

STAGE 2024
13-14-15 setembre
GRANJA ESCOLA

Santa Maria de Palautordera

Comença la nova temporada amb les millors sensacions. 

LA MILLOR PRE-TEMPORADA

El cap de setmana on tot el club es posa en marxa. Abans de començar la competició, donem el tret de sortida a la temporada de la manera més divertida possible. Els nostres entrenadors ho donaran tot perquè ens ho passem bé!

STAGE_2023_XARXES__FUJ0830_147.jpg

ENTRENAMENTS DE BÀSQUET

Entrena amb el teu equip i entrenador/a de la temporada 2024-25. Dues sessions d'entrenament diàries, competicions, i sessions de coaching.

LLEURE I DIVERSIÓ

No només farem bàsquet, sinó que també organitzarem gimcanes i jocs de pistes, per tal que us coneixeu amb la resta d'entrenadors i jugadors/es del club.

FOMENT DE L'AUTONOMIA

Junt amb el teu equip, us haureu de posar el despertador per aixecar-vos a l'hora que marca la organització, i ser a cada moment on diguem. No us adormiu!

Us demanem que seguiu els passos que us expliquem per tal que les inscripcions siguin vàlides:
1: Prepareu una imatge o document pdf amb la targeta sanitària.
2: Ompliu i escanegeu o feu foto del document de drets d'imatge que us adjuntem.
3: Feu una transferència dels 110€ al compte ES97 0081 0082 2000 0127 3132  posant com a concepte el nom del jugador/a i guardeu un document comprovant.

Quan tingueu aquests tres documents, entreu al formulari que ara us fem arribar i ompliu les dades que us demanem, quan arribeu al punt de documentació a adjuntar haureu de clicar i adjuntar els tres documents que teniu ja preparats i així quedarà validada la inscripció, si us plau mireu de ser curosos perquè per validar la inscripció hem de rebre els tres documents i el formulari omplert.
Us recomanem que trieu talla de samarretes generosa perquè és molt millor que vagin una mica grans que no justes i estretes i les talles no són molt grans.
El stage té un preu de 110€ per les inscripcions realitzades fins al 15 d'agost i que serà de 120€ del 15 d'agost al 10 de setembre data que es tancaran les inscripcions.

Les inscripcions rebudes despres del 15 d'Agost no tindran la samarreta del stage 2024 garantida el dia de començar l'stage.

Si teniu algun dubte podeu enviar un mail a: stagebasquetsantceloni@gmail.com i us respondrem

bottom of page