top of page

Història

Qui som?

Història

Amb molt d'esforç i voluntat un grup de pares i mares que recolzaven la passió de les seves filles per aquest esport, van fundar el club de bàsquet l'any 1982.

ELS ORÍGENS

Amb la idea de donar a conèixer aquest esport, es va plantejar la creació d'un club femení, ja que el primer equip provenia de l'escola Cor de Maria, on només hi anaven noies. Al cap d'uns anys, es va establir una UNIÓ amb l'altre club celoní "La Salle". Així any rere any, el club anava creixent, tant amb nois com amb noies.

El nostre primer camp de joc va ser "La pista dels Bombers", actualment darrera la policia municipal, fins poder gaudir del pavelló Onze de Setembre.

P1050585.JPG
29833921321_174e7ec16a_o.jpg

SEMPRE AMB COMPROMÍS

El Club sempre s'ha recolzat en la gent del poble per poder créixer. Som un Club honest, petit però amb molta il·lusió.

També participem amb altres activitats no esportives que s'organitzen en el municipi, ressaltant sempre el nostre compromís amb el poble.

FOMENTANT GRANS EXPERIÈNCIES

Al llarg dels anys, els nostres resultats esportius han estat molts i molt bons; especialment tenim presents les fites dels nostres equips sèniors masculins i femenins, com per exemple el ser campions de Catalunya.

No ha faltat la nostra participació en tornejos nacionals i internacionals, com Holanda, Itàlia, Eivissa o la Seu d'Urgell entre d'altres, sempre buscant una expansió de les nostres fronteres.

32268928523_366d31ef9f_o.jpg
bottom of page