top of page
unnamed.jpeg

STAGE 2023
15-16-17 setembre
CAN CASTELLAR
Vallgorguina

Comença la nova temporada amb les millors sensacions. 

LA MILLOR PRE-TEMPORADA

El cap de setmana on tot el club es posa en marxa. Abans de començar la competició, donem el tret de sortida a la temporada de la manera més divertida possible. Els nostres entrenadors ho donaran tot perquè ens ho passem bé!

P1130775.JPG

ENTRENAMENTS DE BÀSQUET

Entrena amb el teu equip i entrenador/a de la temporada 2023-24. Dues sessions d'entrenament diàries, competicions, i sessions de coaching.

LLEURE I DIVERSIÓ

No només farem bàsquet, sinó que també organitzarem gimcanes i jocs de pistes, per tal que us coneixeu amb la resta d'entrenadors i jugadors/es del club.

FOMENT DE L'AUTONOMIA

Junt amb el teu equip, us haureu de posar el despertador per aixecar-vos a l'hora que marca la organització, i ser a cada moment on diguem. No us adormiu!

Us demanem que seguiu els passos que us expliquem per tal que les inscripcions siguin vàlides:
1: Prepareu una imatge o document pdf amb la targeta sanitària.
2: Ompliu i escanegeu o feu foto del document de drets d'imatge que us adjuntem.
3: Feu una transferència dels 90€ al compte ES97 0081 0082 2000 0127 3132  posant com a concepte el nom del jugador/a i guardeu un document comprovant.

Quan tingueu aquests tres documents, entreu al formulari que ara us fem arribar i ompliu les dades que us demanem, quan arribeu al punt de documentació a adjuntar haureu de clicar i adjuntar els tres documents que teniu ja preparats i així quedarà validada la inscripció, si us plau mireu de ser curosos perquè per validar la inscripció hem de rebre els tres documents i el formulari omplert.
Us recomanem que trieu talla de samarretes generosa perquè és molt millor que vagin una mica grans que no justes i estretes i les talles no són molt grans.
El stage té un preu de 90€ per les inscripcions realitzades fins al 31 d'agost i que serà de 100€ de l'1 al 10 de setembre data que es tancaran les inscripcions.
Si teniu algun dubte podeu enviar un mail a: stagebasquetsantceloni@gmail.com i us respondrem

NOVES INSCRIPCIONS STAGE SENSE PERNOCTACIÓ.
PER CONSULTES O DUBTES
PODEU TRUCAR A: 678034539

bottom of page