top of page

TORNA LA SETMANA DELS AMICS!


A partir del dilluns 5 de juny, i fins el divendres 9, tots aquells jugadors i jugadores del club que ho desitgeu, podreu portar els vostres amics i amigues al vostre entrenament habitual.

Farem entrenaments especials perquè aprenguin més sobre el nostre esport, de la mà dels mateixos jugadors/es que ja porten més temps jugant, i també dels entrenadors i entrenadores del club, que durant aquesta setmana s'intercanviaran els equips.

Des del club, hem decidit que de forma excepcional, els entrenaments seran mixtes durant aquesta setmana. Així si algun nen vol portar una amiga, o una nena vol portar un amic, no hi haurà cap inconvenient.

Només cal que vingueu amb pantalons i sabates d'esport. Si algú es vol dutxar, pot portar una bossa per canviar-se als vestidors del Pavelló.

Els horaris seran els seguents:

Podeu portar més d'un amic o amiga a entrenar, però tampoc cal que porteu tots els que teniu agregats al Facebook, que sinó ens hauran de fer una pista nova!

Encara que no jugueu a bàsquet, o que cap dels vostres amics jugui al club, la Setmana dels Amics també té com a objectiu fer-ne de nous. Podeu venir sols o acompanyats a visitar-nos. Els nostres entrenadors/es ja s'ocuparan de que passeu una bona estona.

Per més informació, poseu-vos en contacte amb en Pere Purrà al 620 927 656

bottom of page