top of page

EL JUNIOR MASCULÍ, CAMPIÓ DE BARCELONA DE NIVELL A


El Junior Masculí del Club Bàsquet Sant Celoni, es va proclamar campió de Barcelona de Nivell A, aquest cap de setmana a Sant Vicenç de Castellet.

Després de jugar dissabte el partit definitiu de classificació per a la Final a 4 contra el Mataró, amb resultat de 69 – 46, els nostres van obtenir l’accés per jugar-se aquest mateix diumenge, el campionat de Barcelona de Nivell A.

Al matí, van superar el Círcol Catòlic de Badalona per 54 – 44. Després d’arribar al descans perdent, una bona segona part els va donar l’accés definitiu a la final.

A la tarda, es trobaven amb el Sant Pere de Terrassa, que es presentava a la final després d’haver superat el Centre Catòlic de l’Hospitalet. Tot i obtenir un resultat negatiu a la segona meitat del partit, fruit també del cansament, van aconseguir forçar l’empat a 61 al final del temps reglamentari, gràcies a dos tirs lliures salvadors de l’Abel Sufuentes, amb el rellotge quasi aturat.

Al temps afegit, dos triples quasi consecutius d’en Joan Colomer, van donar oxígen als nostres, que van emportar-se el triomf final per 70 – 63.

Amb el triomf a la Final a 4 del passat diumenge, el Junior Masculí:

  • Es coronen com el millor equip dels 67 de nivell A de la provincia de Barcelona

  • Obtenen una plaça per Interterritorial per la temporada 2017-18

  • Obtenen una plaça a la Final a 4 de Nivell A de Catalunya

Diumenge 28 de maig, disputaran la Final a 4 a Balaguer, per coronar-se com el millor equip de Catalunya de la seva categoria.

El seu rival a semifinals serà el CB Sant Narcís, representant de la provincia de Girona. El partit es jugarà a les 12:00 del matí.

L’altra semifinal la disputaran l’AE Claret, representant de Tarragona; contra l’amfitrió, el CB Balaguer, representant de la província de Lleida.

En cas de disputar la final, el partit es jugarà a les 18:00.

La plantilla és la seguent:

Genís Bellvehí, Andreu Casadevall, Marc Parera, Joan Colomer (tots ells encara en edat Cadet), Abel Sufuentes, Marçal Prat, Pol Hermoso, Pol Suárez, Edu Planasdemunt i Pau Ferrer. Els seus entrenadors són en Jordi Pavón i en Sergi De la Pena, que tenen l’ajuda aquests dies d’en Xavi Pastor i en Juan Fernández.

A tots ells els felicitem, i els desitgem tota la sort del món de cara a la important cita d’aquest diumenge. Tot el club està amb vosaltres!

bottom of page