top of page

RESUM CAP DE SETMANA 6-7 DE MAIG


Penúltima setmana de competició per a la majoria d'equips del club. Alguns apuren les opcions per escalar posicions a la classificació, d'altres esperen impacients les fases, però tothom intenta acabar la temporada amb les millors sensacions possibles.

Començant pels més petits, les Pre-minis Femenines del 2009, van participar a la Trobada d'Escoles de Canet de Mar el passat diumenge. Van disputar 4 partits durant el matí, i van rebre la recompensa a l'esforç en forma de medalla i un entrepà.

La setmana vinent, les Pre-minis jugaran el seu últim partit de lliga a Lliçà. Hem de destacar el bon balanç de victòries que ha aconseguit aquest equip des de gener, doncs la majoria de jugadores encara estan en edat d'Escola de Bàsquet.

Per la seva banda, el Pre-mini Masculí del 2009 va tenir un cap de setmana de bàsquet molt mogut. Després de perdre el dissabte al matí contra el líder, el Sant Jordi de Rubí, el diumenge va participar a la Trobada d'Escoles de bàsquet a Sant Feliu de Guíxols.

Van guanyar dos dels tres partits que van disputar, passant un molt bon matí de bàsquet amb altres clubs gironins com el Llagostera o el Cassanenc, clubs amb els quals no competeixen normalment. La organització va ser perfecte, i van gaudir d'activitats divertides i esmorzar durant el matí.

El Pre-mini Masculí 2008 va jugar un molt bon partit a La Roca, tot i perdre per 56-38. Tot i jugar contra uns rivals de físic i edat superior, els nostres van donar la cara i les millores individuals i col·lectives són visibles.

Pel que fa al Pre-mini Masculí 2007, van donar una autèntica exhibició el passat diumenge a La Garriga. Després de començar amb un parcial imparable, van continuar per davant durant tot el partit i no van patir en cap moment per emportar-se la victòria cap a casa. Per a ells aquest era l'últim partit de la temporada, ja que descansen la setmana vinent. Actualment estan situats en segona posició, i si la setmana vinent perd el líder, el Premià, acabaran en primera posició.

S'ha de destacar el gran any d'aquests jugadors, alguns d'ells combinant partits amb l'equip de 2008 per agafar rodatge. Creiem que les millores individuals d'aquests jugadors, i sobretot, les bones estones que passen jugant a bàsquet, fan que siguin un equip a tenir en compte de cara al futur.

Mentrestant, les noies del Pre-mini Femení del 2007 van guanyar dissabte al Vilatorrada (31-62), i segueixen amb la seva ratxa de victòries. Entre els partits de lliga, i el torneig de Palamós, ja sumen 14 victòries consecutives! La setmana vinent jugaran dos partits. El primer dissabte a casa contra el Basquet Oms, i el segon i últim de la temporada, el diumenge a casa del Joviat de Manresa.

Pel que fa als nostres Minis, el masculí va aconseguir una treballada victòria contra el Cardedeu (76-34). Els nostres van sortir motivadíssims, i van mantenir el ritme durant tot el partit. Aquest és el camí! Mentrestant el Mini Femení, va fer un gran partit tot i perdre (49-72) contra el Santpedor. Tot i el desencert en alguns trams del partit, les nostres jugadores van mostrar un ritme de joc molt ràpid i bones situacions de tir.

El Pre-Infantil Masculí, amb fins a tres baixes, no va poder aconseguir la victòria a Centelles (33-30). La falta d'efectivitat i el poc encert en la segona part, va fer que els nostres sumessin una derrota. Aquest era el seu últim partit de la temporada, i acaben la seva lliga en 3a posició.

Per altra banda, l'Infantil Femení va aconseguir una altra victòria, aquesta vegada com a local, davant el Vilassar. Amb un bon ritme ofensiu i encert, i una defensa activa, van endur-se finalment el partit per un avantatge de 9 punts (56-47). Si aquest dissabte guanyen al Lloret, acabaran la seva lliga en 3a posició.

Cal dir que la majoria d'aquest equip encara està en edat Pre-Infantil.

Mentrestant, el Cadet Masculí segueix amb la seva trajectòria ascendent, i guanya per vint punts al Nou Barris (34-54). Els nostres jugadors són una pinya i s'esforcen poc a poc per anar aprenent nous conceptes.

Per altra banda el Cadet Femení s'emporta la seva cinquena victòria consecutiva, aquesta vegada contra el Sant Gervasi (68-63), després d'un partit molt intens. Hem d'agraïr l'esforç de totes les jugadores, en especial de les 5 infantils que ens van venir a ajudar. Aquest dissabte contra Les Franqueses, tenen l'oportunitat de tancar una segona volta perfecte, sense conèixer la derrota.

Pel que fa al Junior Masculí, segueix imparable cap a les Fases, després de guanyar el divendres al Sant Andreu de Natzaret (74-52), en un partit que s'havia aplaçat. Aquest diumenge contra el Boet Mataró, jugaran el seu últim partit de lliga regular de la temporada.

El Junior Femení perd contra la Salle Bonanova (51-45), i el Sots 21 Masculí cau contra el Manyanet les Corts (45-34).

Els nostres dos Seniors van completar una tarda de diumenge perfecte, emportant-se els seus respsectius partits davant la seva afició. El Senior Masculí va dur a terme una exhibició de potencial ofensiu davant el Ceset (97-61). Hem de destacar la participació de tot l'equip en la victòria, destacant els bons minuts del nostre Junior de 1r any Abel Sufuentes, que va rematar la seva bona actuació amb un espectacular tap davant l'intent d'esmaixada d'un jugador visitant.

Ara mateix, el nostre Senior Masculí segueix amb opcions de disputar les fase d'ascens a 1a Catalana, a falta d'una jornada per finalitzar la lliga regular. Situats en sisena posició, i empatats a 19 victòries amb el Ripoll i el Tona, una victòria davant aquest darrer equip aquest dissabte, els concediria la quarta posició, i per tant l'última plaça que dóna accés a la fase d'ascens.

És per això que el club organitza un bus a Tona aquest proper dissabte, per tal de fer pinya i ajudar al nostre primer equip a aconseguir la victòria. El preu simbòlic del desplaçament és de 3€.

El Senior Femení per la seva banda, va aconseguir una victòria fàcil davant l'Argentona (73-32). Un partit dominat per les nostres des del principi fins al final, que es va trencar al segon període, i on no es va treure el peu del pedal fins al minut 40.

Les noies estan situades a la sisena posició de 3a Catalana amb 17 victòries i 8 derrotes. Si aquest diumenge guanyen a Santa Perpetua per més de 8 punts, escalaran una posició a la classificació.

 

Per altra banda, hem de destacar el paper amb els seus respectius equips de dos ex-jugadors del club. Per una banda, felicitem a en Pep Busquets, actual jugador del Junior A de la Penya, que ha aconseguit aquest dissabte la medalla de plata als Campionats d'Espanya. Anteriorment havia aixecat la Copa de campió de Catalunya, al derrotar al Barça a la final.

En Pep es va formar a l'Escola de Bàsquet del club, i quan va acabar el seu segon any de Mini, va començar a jugar amb el Club Joventut de Badalona. Al llarg de la seva formació, ha estat integrant en diverses ocasions de la Selecció Catalana i també de la Selecció Espanyola.

També hem de destacar el gran paper de la Mar Ibern aquest dissabte amb el CB Granollers de Copa Catalunya. Amb l'equip jugant-se el descens directe, va agafar el timó anotador i es va posar l'equip a l'esquena en un moment crític.

El seu equip havia de guanyar per 15 punts, i amb el marcador a +14 a favor del Granollers, i amb la botzina sonant, va rebre una falta mentre tirava. Amb la responsabilitat de mantenir l'equip a Copa, va anotar els dos tirs lliures i l'equip es va salvar.

La Mar va abandonar el club a Cadet, per jugar amb el Femení Sant Adrià, on es va alçar com a campiona de Catalunya, i plata al Campionat d'Espanya l'any passat. Actualment ha tancat la seva primera temporada amb el Granollers, de Copa Catalunya, amb grans actuacions individuals.

AGRAÏM ALS PARES I MARES DEL CLUB QUE ENS PASSEN FOTOGRAFIES DELS PARTITS CADA CAP DE SETMANA. SENSE ELLS AQUEST RESUM SERIA UN MICA MÉS AVORRIT DE LLEGIR.

bottom of page