top of page

PUJA AL BUS DE L'ASCENS!


Després de 29 jornades disputades, el Senior Masculí arriba a la darrera amb possibilitats d'ascens a 1a Catalana. A dia d'avui, toca agafar la calculadora per saber quins resultats li donarien la 4a posició, i per tant, l'accés a les fases d'ascens a 1a Catalana.

Actualment estan classificats en 6a posició, empatats a victòries amb el Ripoll i el Tona, que és precisament el rival del dissabte. En cas de guanyar a Tona, independentment del que passi en el Ripoll-Arenys, la quarta posició serà pel Sant Celoni.

És per això que us animem a pujar aquest dissabte 13 de maig, al bus que sortirà del Pavelló de Sant Celoni per anar a animar al nostre primer equip al poble osonenc.

No ens faltarà de res per animar com autèntics hooligans (en el bon sentit de la paraula). Des de pintura de cares, càntics, globus i tambors. És important que vinguem tots de vermell, a poder ser, amb la samarreta vermella de joc del club, o la d'Escola de Bàsquet.

Si tens ganes de participar-hi, no esperis fins a l´últim moment, ja que només hi ha 50 places i molta gent ha comentat que hi vol participar. Les inscripcions les podeu fer des d'avui dilluns al Pavelló, adreçant-se a en Pere Purrà. El preu per persona és de 3€. No es reserva lloc en cap cas, fins que no es faci l'entrega total del preu total indicat anteriorment.

bottom of page