top of page

VINE A CELEBRAR EL NADAL AMB NOSALTRES!


El proper divendres 23 de desembre, el club celebra una Festa de Nadal, per tal de reforçar els vincles entre jugadors, pares i entrenadors del club, i passar una bona tarda de divendres mentre esperem el Nadal.

Els entrenaments d'aquest divendres 23 de desembre quedaran suspesos. Tot i això, queden convocats tots els jugadors i jugadores dels 5 equips Pre-mini (Masculí 07, 08 i 09; Femení 07 i 08), i dels equips Mini Masculí i Femení.

És obligatori venir amb les dues samarretes de joc (vermella i negra) o blava en el cas dels jugadors i jugadores del 2009.

A les 16:15 estan convocats al Pavelló els jugadors i jugadores Pre-mini. Barrejarem els jugadors en 4 equips per tal de que tota la estona estiguin competint.

A les 17:30 estan convocats al Pavelló els jugadors i jugadores Mini. Els barrejarem també en 4 equips.

Al llarg de tota la tarda es duran a terme les inscripcions al Two Ball familiar. No cal ser familiar directe per participar-hi, però recomanem que hi hagi certs vincles familiars entre els participants.

Recordem que només permetem la inscripció de cada persona a una parella de Two Ball.

Hi poden participar tant jugadors de cistella petita com jugadors de cistella gran. Depenent de l'edat del participant de menor edat, es tirarà a cistella petita o gran, i s'utilitzarà una pilota de mida diferent.

També, com a novetat, durant tota la tarda es durà a terme un concurs de preguntes interactiu relacionat amb el bàsquet. Hi podreu jugar mitjançant els vostres dispositius mòbils.

A les 19:45, es durà a terme un partit amb representació de pares i mares de jugadors del club i entrenadors i entrenadores. Serà en format 5x5 a tota la pista, i les plantilles variaran segons el nombre d'inscrits. Si voleu participar-hi, feu-nos-ho saber al 620 927 656.

Per acabar, a les 20:30 celebrarem el Final de Festa menjant neules i torrons. Si voleu afegir algun producte nadalenc, serà molt benvingut.

Coordinació de cistella petita

bottom of page