top of page

INFORMACIÓ CHRISTMAS CAMP 2018


Davant els èxits majúsculs dels últims dos casals organitzats pel club (Christmas Camp '17 i Casal d'Estiu '17), ens hem plantejat ampliar la nostra proposta de lleure esportiu per aquestes vacances de Nadal.

Oferirem un casal més enfocat al lleure per als jugadors/es de cistella petita (matins); i un campus de perfeccionament pensat per millorar el rendiment dels jugadors de cistella gran (tardes).

CHRISTMAS CAMP JUNIOR (de 7 a 12 anys. Categories Escola de Bàsquet 2n de Primària fins a Mini 2006)

Horari: de 9:00 a 13:00 Dies: 27-28-29 de desembre. 2-3-4-5 de gener Regal: Dessuadora i equipació reversible Preu: 70€ (descomptes per a germans) Observacions: Aquest any, per un tema de dates, hem decidit no fer cap tipus de sortida fora del poble. Organitzarem activitats de lleure a la nostra població.

CHRISTMAS CAMP ELITE (de 13 a 18 anys. Categories Infantil de 1r any fins a Junior 2000)

Horari: de 17:00 a 20:00 Dies: 27-28-29 de desembre. 2-3-4 de gener (possibilitat d'entrenament el dissabte 30 de desembre de 10 a 13h) Regal: Dessuadora i equipació reversible Preu: 80€ (descomptes per germans) Observacions: Treball amb la màquina de tir Doctor Dish, portada directament dels Estats Units. Flexibilitat d'horaris.

OBSERVACIONS:

Descomptes per a germans: S'anunciaran pròximament, quan s'obrin les inscripcions i presentem el poster i cartells del campus. En cas de tenir un fill participant a cada campus, també s'aplicarà descompte.

Jornades de tecnificació complementàries: Per les famílies que treballen durant les festes, oferirem entrenaments de tecnificació gratuïts, fora dels horaris establerts. Exemple del dia 5/1 al matí.

Servei de recepció gratuït i possibilitat de dinar: A les 8:30 rebrem els jugadors/es més matiners. A partir de les 13:30, s'oferirà un menú a un restaurant proper, per aquelles famílies que desitgin que els seus fills dinin amb els entrenadors del campus.

Inscripcions: A partir de dilluns 27 de novembre. Inscripció via web, i pagament a entitat bancària. Places limitades als dos esdeveniments.

Contacte/Informació: Per qualsevol tipus de dubte, podeu contactar amb el 620 927 656 (Pere Purrà)

bottom of page