top of page

INFORMACIÓ LUDIBÀSQUET


El cap de setmana del 10 i 11 de juny, fins a 10 equips del club participaran a la 17a edició del Ludibàsquet, un torneig de cloenda que organitza anualment el Bàsquet Nou Caulès de Vidreres, al qual ja hem participat en les darreres 3 ocasions.

En aquest post, us informarem de tot el que té a veure amb el torneig, els pagaments que haureu de dur a terme depenent de la categoria i quan realitzar-los. Els horaris del torneig els publicarem el proper dijous 8 de juny, ja que serà la data en què ens els facilitarà la organització del torneig.

ESCOLA DE BÀSQUET

Pre-mini Masculí 2009

Pre-mini Femení 2009

De 9 a 13h del matí

Inscripció gratuïta

Portar samarreta vermella

PRE-MINIS

Pre-mini Masculí 2007

Pre-mini Femení 2007

Pre-mini Masculí 2008

De 13 a 21h de la tarda de dissabte 10 de juny

Inscripció 17€

Berenar de dissabte inclòs

Regal de samarreta, trofeu i medalla

Arbitratge Federat FCBQ

MINIS, PRE-INFANTIL, INFANTIL I CADET

Mini Femení

Pre-Infantil Masculí

Infantil Femení

Cadet Femení

Cadet Masculí

De dissabte 10 a les 13h a diumenge 11 a les 13h

Inscripció 30€

Berenar i sopar de dissabte + esmorzar de diumenge. Passarem la nit a una zona acondicionada per dormir, al mateix Pavelló de Vidreres.

Regal de samarreta, trofeu i medalla

Arbitratge Federat FCBQ

INFORMACIÓ

A les 22:00, exhibició dels Crazy Dunkers al Pavelló de Vidreres

L'organització habilita una zona del pavelló pels participants (jugadors i responsables d'equip) agrupats per clubs, on disposen d'un espai on instal·lar-se i descansar durant les hores lliures. Aquest espai és d'ús exclusiu per jugadors/es i responsables d'equip. Un equip no pot pernoctar sense el seu respectiu responsable. Tot i que la responsabilitat recau sempre sobre el responsable de grup, l'organització distribuirà personal responsable de zona que vetllaran pel bon ús de l'espai i la bona convivència.És necessari que els participants portin màrfegues i sacs de dormir. Es poden portar matalassos inflables.

Cada equip té un o dos entrenadors assignats, els quals estaran pendents dels jugadors/es durant tot el cap de setmana, incloent la nit de dissabte a diumenge.

Hi haurà tres zones de joc. Una serà al Pavelló de Vidreres (3 pistes), l'altra a la Pista Coberta de Vidreres (3 pistes), i la darrera a les instal·lacions de l'IES Vidreres (4 pistes). Entre el Pavelló i les dues zones darreres, hi ha dos quilòmetres aproximàdament, distància que serà coberta per un carrilet que fa el trajecte durant tot el torneig.

Els equips que pernocten, és molt probable que disputin un o dos partits a la matinada entre dissabte i diumenge, i un últim partit al matí de diumenge. Aquest punt serà confirmat un cop ens informin dels horaris del torneig.

HORARIS DE PAGAMENT

Divendres 2 de juny de 17:15 a 19:15

Dilluns 5 de juny de 17:30 a 19:00

Dimarts 6 de juny de 19:30 a 21:00

Dimecres 7 de juny de 17:30 a 19:00

Els pagaments es duran a terme a la Sala d'Actes. No es podrà realitzar cap pagament fora dels horaris esmentats

bottom of page