INFORMACIÓ LUDIBÀSQUET

 

El cap de setmana del 10 i 11 de juny, fins a 10 equips del club participaran a la 17a edició del Ludibàsquet, un torneig de cloenda que organitza anualment el Bàsquet Nou Caulès de Vidreres, al qual ja hem participat en les darreres 3 ocasions.

 

En aquest post, us informarem de tot el que té a veure amb el torneig, els pagaments que haureu de dur a terme depenent de la categoria i quan realitzar-los. Els horaris del torneig els publicarem el proper dijous 8 de juny, ja que serà la data en què ens els facilitarà la organització del torneig.

  

 

ESCOLA DE BÀSQUET

 

Pre-mini Masculí 2009

 

Pre-mini Femení 2009

 

 

De 9 a 13h del matí

 

Inscripció gratuïta

 

Portar samarreta vermella

 

 

PRE-MINIS

 

Pre-mini Masculí 2007

 

Pre-mini Femení 2007

 

Pre-mini Masculí 2008

 

 

De 13 a 21h de la tarda de dissabte 10 de juny

 

Inscripció 17€

 

Berenar de dissabte inclòs

 

Regal de samarreta, trofeu i medalla

 

Arbitratge Federat FCBQ

 

 

MINIS, PRE-INFANTIL, INFANTIL I CADET

 

Mini Femení

 

Pre-Infantil Masculí

 

Infantil Femení

 

Cadet Femení

 

Cadet Masculí

 

 

De dissabte 10 a les 13h a diumenge 11 a les 13h

 

Inscripció 30€

 

Berenar i sopar de dissabte + esmorzar de diumenge. Passarem la nit a una zona acondicionada per dormir, al mateix Pavelló de Vidreres.

 

Regal de samarreta, trofeu i medalla

 

Arbitratge Federat FCBQ

 

 

INFORMACIÓ

 

A les 22:00, exhibició dels Crazy Dunkers al Pavelló de Vidreres

 L'organització habilita una zona del pavelló pels participants (jugadors i responsables d'equip) agrupats per clubs, on disposen d'un espai on instal·lar-se i descansar durant les hores lliures. Aquest espai és d'ús exclusiu per jugadors/es i responsables d'equip. Un equip no pot pernoctar sense el seu respectiu responsable. Tot i que la responsabilitat recau sempre sobre el responsable de grup, l'organització distribuirà personal responsable de zona que vetllaran pel bon ús de l'espai i la bona convivència.És necessari que els participants portin màrfegues i sacs de dormir. Es poden portar matalassos inflables. 

 

Cada equip té un o dos entrenadors assignats, els quals estaran pendents dels jugadors/es durant tot el cap de setmana, incloent la nit de dissabte a diumenge.

 

Hi haurà tres zones de joc. Una serà al Pavelló de Vidreres (3 pistes), l'altra a la Pista Coberta de Vidreres (3 pistes), i la darrera a les instal·lacions de l'IES Vidreres (4 pistes). Entre el Pavelló i les dues zones darreres, hi ha dos quilòmetres aproximàdament, distància que serà coberta per un carrilet que fa el trajecte durant tot el torneig. 

 

Els equips que pernocten, és molt probable que disputin un o dos partits a la matinada entre dissabte i diumenge, i un últim partit al matí de diumenge. Aquest punt serà confirmat un cop ens informin dels horaris del torneig.

 

HORARIS DE PAGAMENT

 

Divendres 2 de juny de 17:15 a 19:15

 

Dilluns 5 de juny de 17:30 a 19:00

 

Dimarts 6 de juny de 19:30 a 21:00

 

Dimecres 7 de juny de 17:30 a 19:00

 

Els pagaments es duran a terme a la Sala d'Actes. No es podrà realitzar cap pagament fora dels horaris esmentats

Please reload

Please reload

© 2015 CLUB BASQUET SANT CELONI