top of page

RESUM DE LES 12 HORES DE PALAMÓS


El passat dilluns 1 de maig, fins a cinc equips del club van participar a les tradicionals 12 hores de bàsquet que organitza La Salle de Palamós. Va ser un dia perfecte, el temps va acompanyar, i els resultats esportius també. Tothom s'ho va passar d'allò més bé jugant a bàsquet i compartint dinar i estones lliures amb els seus companys/es d'equip.

El Pre-mini Femení 2007, va dur a terme una gran actuació, classificant-se en el 1r lloc del torneig en un últim partit de ritme frenètic davant les noies del Barça CBS. Van guanyar els 4 partits que van disputar durant el dia davant el CE Palamós, el Fontajau, el Sant Martí, i el ja esmentat Barça CBS.

En els tres primers partits, van demostrar una gran superioritat davant els seus rivals gironins.

En l'últim partit davant el Barça CBS, un equip que també havia guanyat els seus 3 partits, hi van haver molt bones accions de tècnica individual per part dels dos equips, essent 24-18 a favor de les vermelles, el resultat final del partit. Us deixem amb el vídeo de la celebració un cop finalitzat el partit, i també amb algunes fotos del torneig, a càrrec de pares i mares de l'equip.

El Pre-mini Masculí 2007, amb la Mariona i la Paula, no va poder guanyar un dels seus partits davant el CE Palamós, i aconseguir d'aquesta manera el ple de victòries. Tot i això, la derrota va ser per la mínima, i la resta de partits van ser tot victòries.

Destacar que per alguns d'aquests jugadors va ser la quarta vegada que participaven a aquesta diada, ja que alguns ja ho van fer en edat d'Escola de Bàsquet.

El Pre-Mini Masculí 2009, va competir amb jugadors de la seva edat, després de disputar la fase regular de D2 davant equips formats per jugadors d'un o dos anys més que ells.

Van jugar dues vegades contra l'equip amfitrió: La Salle de Palamós, i més tard contra el Vedruna de Palamós. Els dos partits contra l'equip local, van ser d'allò més disputats, davant uns jugadors bastant superiors físicament.

S'ho van passar d'allò més bé gaudint del bàsquet, i del dinar en companyia dels seus entrenadors: l'Andreu, en Pau i en Víctor.

El Mini Masculí no va tenir tanta sort, i va perdre els 3 partits que va disputar. Amb moltes baixes a l'equip, hem de felicitar a en David i l'Oriol que ens van venir a ajudar.

Només vam poder competir amb el Lestonnac de Barcelona, mentre que al matí, vam jugar contra un molt bon Joventut de Badalona, millor posicionat a la pista que nosaltres.

Hem de destacar el molt bon ambient que hi va haver durant el dia, incloent l'estona de platja de la qual van gaudir els jugadors celonins.

A la foto de l'esquerra, els nostres 8 jugadors fan gala d'una de les tradicions de la nostra terra, els castells, amb "la bèstia" Prat com a enxaneta

Acabant per els més petits, el grup d'Escola de Bàsquet del 2010, format per un gran nombre de jugadores femenines, va disputar tres partits en els quals la diversió i l'aprenentatge del nostre esport van ser els principals objectius, ja que per molts d'ells, era el seu primer partit.

En resum, un dia molt divertit de bàsquet, que esperem poder repetir l'any vinent. Volem agraïr la gestió i la rebuda a La Salle de Palamós, que any rere any es supera en l'organitació d'aquest torneig. Aquest any, l'aplicació per a mòbils per seguir el torneig ha estat una passada!

Moltes felicitats a tots els equips i a seguir amb els bons resultats!

Pere

bottom of page