top of page

INFORMACIÓ PER ALS JUGADORS I JUGADORES INSCRITS AL CHRISTMAS CAMP 2016


El proper dia 23 de desembre a les 9:00 del matí, començarà l'esperat Christmas Camp, que comptarà amb la presència de 42 participants nascuts entre 2004 i 2010.

Estem sorpresos de la gran acceptació que ha tingut tot i ser la primera vegada que el club organitza un esdeveniment d'aquest tipus, i tenim moltíssimes ganes de que tot això comenci!

 

A les 9:00, durem a terme la presentació del campus als jugadors, i la seva distribució per grups de treball i grups de competicions.

A les 9:15, es durà a terme una petita reunió organitzativa amb tots aquells pares i mares que desitgin tenir més informació sobre el Campus. Serà a la Sala d'Actes del Pavelló Municipal, i en ella parlarem sobretot de la sortida a Barcelona del proper dia 30 de desembre. Abans de la sortida d'aquest dia, serà obligatori firmar una autorització.

A les 10:30, les activitats del Campus es pausaran per esmorzar. Durant aquest període, no es farà res d'esport, sinó que farem jocs i concursos per tal de mantenir els nois i noies quiets, però desperts al mateix temps. L'esmorzar no va inclòs amb el Campus, sinó que cada dia tots els jugadors hauran de portar el seu corresponent. Recomanem portar un entrepà o diverses peces de fruita, a part d'una beguda o suc per acompanyar. En cap cas recomanem portar productes industrials, menjars densos i difícils de digerir, o xocolatines i llaminadures.

A les 11:15, tindrem una sessió curta de video, on analitzarem els moviments d'algun jugador en concret, i posteriorment els intentarem imitar per tal d'augmentar els nostres recursos dins una pista de bàsquet.

Fins les 12:15, treballarem aspectes més tècnics del bot i del tir, en 5 estacions de treball dinàmiques,

Durant els últims tres quarts d'hora, celebrarem diferents competicions relacionades amb tot allò que s'ha après anteriorment, amb grups preestablerts i d'edats diferents. D'aquesta manera intentem afavorir el sorgiment de noves amistats entre jugadors de diferent edat, que contribueix a la millora del sentiment de club.

 

El Campus finalitzarà cada dia a les 13:00 hores. Els jugadors i jugadores que ho desitgin, disposaran de vestidors per dutxar-se fins les 13:15, horari de tancament del Pavelló.

Els jugadors hauran d'anar arribant al Pavelló a entre les 8:45 i les 8:55.

 

Els dies 27, 28 i 29 de desembre, els jugadors de categories Mini i Pre-Infantil, disposaran de sessions grupals amb la màquina de tir Doctor Shoot, instal·lada al Pavelló durant aquestes dates. Els jugadors d'Escola de Bàsquet i Pre-mini no disposaran de la màquina degut a la poca força que encara tenen per arribar a la cistella. Hem de comptar amb què aquesta màquina està composta d'una xarxa col·locada a més de 3 metres d'alçada, i creiem que encara no estan preparats físicament per llançar-hi. Tot arribarà.

 

El dia 30 de desembre, es durà a terme la sortida de cloenda del Campus a l'Open Camp de Barcelona. El preu està inclòs en el total del Campus, i no caldrà abonar cap quantitat extra per a participar-hi.

L'autocar que ens portarà fins a Barcelona, sortirà del Pavelló Municipal 11 de setembre a les 9:00. Per aquest motiu demanem la presència de tots els participants a les 8:45 per tal de complir amb les hores pautades per la sortida.

En aquesta ocasió, els participants al Campus hauran de portar esmorzar i dinar. Recomanem que no portin diners ni coses de valor durant la sortida, i deixem clar que està prohibit portar mòbils, tablets o qualsevol tipus de joguina. Només que portin ganes de passar-s'ho bé, ja n'hi ha prou. Els monitors ja posarem de la nostra part per tal de que sigui un dia per recordar.

L'autocar sortirà de l'Open Camp a les 16:00 de la tarda, i té previst arribar a les 17:00 de nou als afores del Pavelló Municipal 11 de setembre.

Si algun pare o mare es vol oferir a acompanyar-nos durant la sortida, es pot posar en contacte amb nosaltres. De totes maneres, ho limitem a màxim dues persones en el total del campus. Som 6 monitors i la sortida està preparada al mil·límetre, així que no heu de patir per res.

 

Qualsevol dubte, ens el podeu fer arribar a casalnadal2016@gmail.com o al 620 927 656 i estarem encantats de respondre.

Pere Purrà Mesa

Responsable Àrea de Base del Club Bàsquet Sant Celoni

Organitzador i dinamitzador del Campus Christmas Camp 2016

bottom of page