top of page

AQUEST NADAL, MÀQUINA DE TIR!


El Club Bàsquet Sant Celoni, conjuntament amb Elite Pro Basket Barcelona, organitza unes jornades de millora del tir i la seva mecànica durant aquestes vacances de Nadal.

Els dies 27, 28 i 29 de desembre, instal·larem al Pavelló Municipal 11 de setembre, una revolucionària màquina, que recull les pilotes després de cada tir, i duu a terme passades mil·limètriques dins un període variable de temps.

Aquestes sessions seran gratuïtes pels jugadors Minis i Pre-Infantils que participin al Christmas Camp durant els matins d'aquests dies, i de pagament per la resta de jugadors i jugadores del club durant les tardes. També queda obert a gent d'altres clubs veïns.

Us deixem el video promocional a continuació:

Les sessions seran d'una hora, i aniran destinades a grups de 4 persones. Podeu consultar les tarifes i formular les vostres inscripcions a l'enllaç que trobareu a continuació:

bottom of page