top of page

L'ESCOLA DE BÀSQUET ES POSA EN MARXA


L'Escola de Bàsquet 2016-17 es va posar en marxa ahir dilluns amb una quarantena de participants. Vam comptar amb petites promeses des de P4 fins a 2n de primària (2009 a 2012).

Durant la primera mitja hora, els petits van combinar curses de relleus amb obstacles i estacions de psicomotricitat. Com ja havíem proposat anteriorment, no només ens interessa que els jugadors aprenguin a jugar a bàsquet, sinó que tinguin un bon domini de les habilitats motrius bàsiques.

Mitja hora més tard, vam començar l'entrenament específic de bàsquet, treballant amb diferents estacions de bot, tir i passada, per tal de fer una introducció a l'esport

En total, més de 40 nens es van venir a divertir amb nosaltres, i esperem que durant els pròxims dies es vagi ampliant el nombre. Us recordem que fins a mitjans d'octubre, es pot venir a provar sense compromís.

Per aquells jugadors i jugadores que ja tinguin clar que volen jugar a bàsquet aquest any, començarem a inscriure a partir del dilluns 18 de setembre, sempre que no hagin fet la preinscripció.

Hi haurà 3 quotes de 55€ durant tot l'any, el mes d'octubre, el febrer i l'abril. Serien uns 17€/mes.

Us deixem amb algunes imatges del primer dia:

bottom of page