top of page

EL SENIOR MASCULÍ, TERCER A LA COPA VO BÀSQUET


Després de dues setmanes de competició, avui ha acabat la participació del Senior Masculí a la Copa Vallès Oriental Bàsquet, organitzada per VO Bàsquet. Els celonins han acabat en tercera posició, plantant cara a conjunts de categories superiors, i mostrant un bon joc i bon nivell físic.

El nostre Senior ha acabat la seva participació amb victòria davant el Lliçà d'Amunt, de 1a Catalana per 70-63, avui a Mollet del Vallès. Els celonins només han perdut davant el Sant Gervasi, de Copa Catalunya, el passat dissabte.

Els jugadors de Jordi Pavon, van acabar com a líders del grup B, després de superar al Caldes, i al Mollet B, de 1a catalana. A semifinals, van caure davant l'Escola Sant Gervasi, equip recent promocionat a Copa Catalunya, per 86-74. El nou fitxatge Juanjo Vázquez, que ha brillat durant tot el torneig, va acabar amb 25 punts aquest partit.

A la lluita pel 3r-4t lloc, després d'un partit intens i un divertit intercanvi de cistelles final, els celonins s'han acabat imposant. La final l'han disputat el Granollers i el Sant Gervasi, ambdós equips participants a Copa Catalunya, amb victòria final pel conjunt de Manel Blanco.

Els nostres jugadors séniors per la temporada 2016-17 són els seguents:

00 - Joan Bassa

5 - Guillem Relats

6 - Biel Colominas

7 - Victor Guerra

8 - Edu Casadevall

9 - Oriol Cruells

10 - Carlos Planasdemunt

11- Alex Planasdemunt

17 - Enric Cruells

19 - Olmo Rigoni

23 - Juanjo Vázquez

Staff:

Jordi Pavón, Sergi de la Pena, Xavi Pastor

També han participat al torneig els Juniors:

12 - Marçal Prat

17 - Abel Sufuentes

El primer partit el jugaran el proper 17 de setembre a l'Escala, en el que serà l'estrena oficial a la categoria de 2a Catalana. Molta sort!

bottom of page