top of page

DISSABTE D'AMISTOSOS AL PAVELLÓ


El matí del passat dissabte, vam poder veure el debut de dos equips femenins del club davant el seu públic: l'Infantil i el Senior Femení.

L'Infantil Femení, entrenat per l'Àlex Pérez i en Xavi Plazas, va superar amb claretat al CEEB Tordera per 77-27, en el que va suposar per la majoria de l'equip, l'estrena en cistella i pilota gran. Les jugadores celonines, ben aviat van posar-se per davant en el marcador, arribant al final dels primers dos períodes amb un avantatge de 20 punts.

L'equip presentava les seves credencials de joc dinàmic i alegre, a partir de contraatacs intel·ligents i constant moviment de pilota. Les vuit jugadores van aportar punts i assistències, per anar incrementant la diferència al marcador. Les jugadores del Tordera, tot i tenir un lleuger avantatge físic, no van poder aturar el joc col·lectiu celoní.

Les jugadores celonines per aquesta temporada són:

4 - Teresa Tayeda

5 - Aina Plazas

9 - Teia Pacho

10 - Alba Campiñez

11 - Nora Sales

12 - Ivet Rosselló

14 - Eva Parera

16 - Mariona Icart

19 - Marina Vilà

21 - Jana Prat

Entrenadors:

Alex Pérez

Xavi Plazas

 

Per altra banda, el Senior Femení va perdre per la mínima el seu partit contra el Ciutat Vella, equip de 3a Catalana. (55-57). Les celonines van intercanviar cistelles amb les jugadores de la ciutat comtal durant tot el partit, però no van saber aprofitar el tir final per dur el partit a la pròrroga.

Tot i disposar d'un bon encert des de la llarga distància, els constants errors des de la personal van condemnar a les celonines. El conjunt dirigit per l'Eduard Parera, quedarà complert el proper dimarts, amb l'arribada de dues noves jugadores.

Les nostres jugadores seniors són:

4 - Alba Lloret

6 - Mariona Arredondo

9 - Aina Prat

10 - Mariona Danés

11 - Mireia Lozano

12 - Florina Ivanova

14 - Gemma Lozano

15 - Abril Amadó

Staff:

Eduard Parera

Charo Cobo

El proper partit serà l'1 d'octubre a les 16:00 davant el Martorelles, que representarà el debut a la competició de 3a Catalana.

bottom of page