top of page

Cròniques dels partits del cap de setmana del 12 i 13 de desembre

Pre-mini Masculí 43 - 19 Mollet

Pre-Mini Masculí 43 - 19 Mollet

Primer patit guanyat pels nostres petits!!! Un molt bon atac i una bona defensa ens han fet posar-nos per davant del marcador des del primer minut. Han pogut anotar quasi tots els jugadors. Volem felicitar-los a tots per aquesta victòria, i els animem a seguir treballant per seguir amb la bona dinàmica.

Mollet 33 - 83 Pre-Mini Femení

Penúltim partit de la temporada superat. Comencem a treballar bé les arrencades i ens movem per buscar espai després de passar. Hem rebut els mateixos punts avui que en els 7 partits anteriors.

Calella 36 - 69 Mini Masculí "A"

Els primers periodes ens va costar agafar ritme. Ens va esser diícil jugar en una pista molt estreta i ens costava jugar oberts. A partir del 4rt periode ens vam posar les pil·les i vam acabar aconseguint la diferencia final de 33 punts. Cal seguir treballant en defensa i el joc en equip en atac.

Femení Maresme 81 - 31 Mini Femení

Partit sense història des del primer quart: nosaltres amb 8 nenes, pista llarga, contra un equip de 12 nenes d'un ritme asfixiant... Pèrdua total de la identitat del nostre equip, on la lluita i l'entrega haurien d'anar per davant de totes, però ens va costar lluitar cada pilota, defensar, i atrevir-nos a provar coses... En definitiva, un partit per passar pàgina.

Darrer partit de la primera fase, on ens hem trobat equips d'un altíssim nivell on era molt complicat poder competir qualsevol partit, però tot i així en molts moments hem donat la cara i això és el que conta. Propera parada Torneig de la Seu, per seguir treballant i creixent!

UB MiR 56 - 42 Infantil Masculí A

Partit amb quarts molt fluixos (4 períodes de 8 anotant 2 punts) i d'altres en què s'ha jugat amb caràcter. Destacar el 70% d'encert en tirs lliures. La pista, però, patinava moltíssim.

Sant Gervasi 75 - 49 Infantil Masculí B

El resultat no reflecteix la lluita i actitud dels jugadors de l'Infantil, el partit ha estat una lluita entre els dos equips. Tot i que els nostres feien bones accions en atac, no trobaven la recompensa en cistella. Això en algun moment ha provocat desànims i desconnexions que ha generat aquesta diferència.

Torelló 81 - 31 Infantil Femení

Partit complicat i estrany. Moltes pilotes perdudes per botar massa i transició defensiva en desavantatge sempre per no agafar bitllet de tornada. Davant nostre, un equip estructurat i que juga fàcil. No hem sabut trobar i ocupar els espais ni treballar sense pilota.

Cadet Masculí B 33 - 69 Lliçà d'Amunt

Partit de dues fases. La primera fins a mitja part amb tot igualat, des del marcador fins a l'esperit de lluita; però segona part amb moltes pèrdues de pilota i facilitats generades en defensa. En aquest moment hem desaparegut i cadascu ha fet la guerra pel seu compte. A seguir treballant per intentar millorar cada dia.

Junior Masculí 50 - 46 Montornès

Partit de dues cares. Primera part on costava trobar el ritme, moltes imprecisions per part de tots dos equips. S'ha arribat amb un 22 - 20 a la mitja part. Molt seriosos en defensa. Tercer quart i mig últim quart molt bon treball defensiu i molt millor en les eleccions i ritme ofensiu. Amb una diferència de 15 punts a falta de 4 min Montornes ha apretat molt i s'ha arribat a possar a 2 punts. La calma i disciplna a més de les ganes de l'equip per sumar una victòria, han fet saber fer un bon final de partit que no s'havia d haver complicat tant.

Tot i això, per entrega, ganes i sobretot voler entendre i fer bé les coses, molt bona nota per l'equip, ens ho hem passat bé treballant.

Junior Femení 90 - 44 La Roca

Partit treballat de principi a final, amb molt bona actitud de treball i amb predisposició a les correccions. Bona defensa on hem aconseguit deixar un quart a zero, i un altre amb 5 punts al rival.

En atac, bona circulació de pilota, llegint i buscant els avantatges. Participció per part de totes les jugadores pel que fa a anotació. Nomes durant els darrers 5 munuts hem afluixat una mica i han fet més punts dels que portaven en els períodes anteriors. Bon partit i bona feina sobretot aconseguint ser equip i acabant el partit amb sensació d haver treballat i aprofitat el partit al màxim, amb minuts i implicacio per part de tothom.

Sots 21 62 - 66 Canet

Bon partit entre dos equips rapids i ofensius. Al primer quart, hem sorprès posant un marcatge individual agresiu al seu home fort i hem marxat d 11 punts. Segon cuart amb petites errades que com s'ha vist en anteriors partits. Durant el tercer hem començat molt bé amb molta concentració i gran defensa, fins a marxar per una màxima de 17 punts. Però se'ns fan molt difícils els finals dels partits, i físicament hem d'agafar més ritme. Un gran encert rivals en els triples ens ha fet perdre el partit per culpa d'un últim període per oblidar. Una llàstima treballar 30 minuts molt bé per tirar-los per terra en 10.

bottom of page