top of page

Victòria treballada del Sénior Femení davant el Sant Feliu (63-24)


El Sénior Femení s'ha endut una victòria molt treballada davant un equip molt dur defensivament (a vegades massa) i que es tancava en zona sense deixar gaires espais per desenvolupar el nostre joc ofensiu.

En el primer quart, ja hem pogut apreciar aquesta 2-1-2 impossible de penetrar que ens ha portat a perdre el primer assalt per 6 a 9. Una anotació molt baixa, un ritme baix de partit contagiat per l'equip visitant. Moltes pèrdues de pilota en els primers minuts ens han impedit començar el partit dominant. (6-9)

Tot i això, el segon període ha estat clau, amb una gran defensa que ha deixat el marcador visitant amb els 9 punts que havíen anotat durant el primer període, i anotant 19 punts gràcies a contraatacs ràpids abans que col·loquessin la zoneta, i sabent com trencar la defensa un cop ja la teníen preparada. Resultat al descans de (25-9)

En el tercer període hem seguit el mateix ritme ofesniu, aquesta vegada sumant gràcies a l'encert des de la línea de personal. Actitud antiesportiva de l'equip rival amb constants desqüalificacions, tècniques i antiesportives. Hem estat intel·ligent no entrant-hi i hem llaurat el camí cap a un últim període plàcid. (45-20)

Per rematar el partit, un últim parcial de 18-4 també gràcies als múltiples tirs lliures llançats, i els contraatacs anotats davant un equip visitant cansat. (63-24)

Felicito a l'equip per haver demostat una gran valentia en tot moment i deixar-se la cara per l'equip (textualment). Espero continuar estant tant orgullós d'elles en les properes setmanes com avui.

bottom of page