top of page

Victòria del Sénior Masculí davant un rival directe com el Bescanó (56-50)


Partit molt treballat pels locals, que es volien refer ràpidament de la derrota a Vilassar de fa dues setmanes, on van caure per quatre punts.

El Bescanó es presentava ben situat a la taula (4t.) amb jugadors exteriors elèctrics i amb bona penetració, però sense referències a la pintura.

Tot i la poca anotació, hem començat amb força des del primer període, arribant a dominar per una màxima de deu punts. Per mitjà d'unes defenses intenses, tot i patir en tancar el rebot defensiu, hem aconseguit que no s'acostessin al marcador i que tiressin forçats, fins al punt d'aconseguir deixar-los amb una anotació baixa al descans, només 20 punts. (32-20).

El tercer quart ha estat marcat pel desnecert en el tir, fins al punt de registrar un parcial amb un pobre 2-3 durant els primers set minuts de joc. Malgrat això, hem sabut conservar el nostre avantatge de 10 punts fins als 5 minuts finals. En aquest punt, una última empenta dels gironins ha fet perillar la victòria en més d'una ocasió, ja que s'han acostat fins a posar-se a 3. Tot i això, un últim esforç local ha fet que aquesta important victòria es quedés a casa, sabent gestionar degudament les últimes possessions del partit (56-50).

Important canvi d'imatge de l'equip. Ens queda molta feina per fer i estem disposats a treballar. Gràcies un altre cop a l'afició pel suport donat! Seguim sumant.

bottom of page