top of page

El Sénior Masculí ensopega a Vilassar (79-75)


Partit molt irregular on els celonins no van saber portar el ritme de partit. La cosa semblava que aniria bé pels visitants quan es van avançar al marcador amb un 0-8 d'inici amb molt bones defenses i fent que el de Vilassar no trobés el seu joc.

El bon ritme es va esfumar als pocs minuts, el Vilassar va ser capaç de reduir distancies fins arribar a la mitja part amb un ajustat 39-40. A la represa, un triple visitant semblava indicar que no deixarien escapar el partit contra un rival de la part baixa, però no va ser així. Els nervis, l'encert del Vilassar, els atacs precipitats, i les 2 tècniques assenyalades per reiteració, van condemnar les aspiracions dels visitants.

Les lesions de jugadors exteriors (sobretot en la posició de base) estan passant factura al Sant Celoni, que mostra anarquia en atac, i falta d'intensitat en defensa.

bottom of page