top of page

Cròniques del cap de setmana del 28 i 29 de novembre


- Badalonès 11 - 61 Pre-Mini Femení (Pere Purrà) Partit molt tranquil on totes les jugadores han participat activament durant els mateixos períodes. En total hem sumat 119 punts, ha anotat tothom i les sensacions han estat molt positives. Sembla que el bloc comença a cohesionar-se a la pista tot i la barreja de jugadores de 1r i 2n any amb la que ens trobem. Poc a poc anem millorant i comencem a entendre l'estil. - Pre-Mini Masculí 10 - 60 CN Terrassa (Gemma Lozano) Partit de grans contrasts entre nivell, físic i edat entre ambdues bandes. Tot i la diferència final, els nostres van aconseguir que no els tanquessin el marcador fins al sisè període amb una segona part molt treballada, on van resistir. Ens va costar superar defensors ja des de la pròpia línia de fons, i vam regalar moltes pilotes, que van generar cistelles fàcils sense gaire esforç ni oposició. - UE Mataró 76 - 60 Mini Femení (Biel Colominas) Com cada setmana, anem fent passes cap a una millor versió individual i col·lectiva. Podríem dir que hem lluitat en tots els períodes, menys en un que ha fet decantar la balança en favor de l'equip local. Una desconnexió en un dels períodes ha generat un 20-7 en contra que ha matat el partit. Durant la resta de quarts, han lluitat incansablement contra un bon conjunt com és el primer equip del Mataró, amb qui ja portem anys competint, i és un orgull com a club poder estar a l'alçada dels millors. - Les Franqueses 51 - 55 Mini Masculí A (Blai Pacho) Partit complicat on hem pecat en l'excés de confiança. Hi ha hagut moments de molt poca atenció i tensió en defensa, i en atac masses pilotes perdudes. Normalment som un equip que veu cistella amb facilitat, i avui ens ha costat arrencar. Tot i això ens enportem una victòria treballada per seguir sumant a la classificació, i també com a equip. - Femení Osona 48 - 44 Infantil Femení (Pere Purrà) Mal partit i mala imatge contra un rival directe. Amb 12 punts en la primera meitat és molt complicat guanyar un partit. Treballant bé sense pilota, superant defensores amb facilitat a l'arrencada, però xocant sempre amb una ajuda de costat dèbil estàtica, que no ens ha permès sumar tan fàcil com jugàvem. Amb una diferència de 15 punts en contra a falta de poc menys de deu minuts pel final, hem tret l'orgull i ens hem anat apropant fins a empatar, però no hem sabut enfocar l'energia correctament per endur-nos el partit. Hem començat a fixar-nos en factors externs (àrbitre, rivals, públic), que ens han despistat de cara a la remuntada. - Sant Gervasi 70 - 39 Infantil Masculí A (Xavi Plazas) Tècnicament i tàcticament mai hem estat inferiors, però el caràcter i la intensitat, l'han posat ells. Partit amb moltes baixes i dos reforços d'última hora, que han ajudat a l'equip en moments crítics. Una pressió molt intensa ens ha perjudicat a l'hora de creuar la pista, i hem concedit moltes pèrdues de pilota que ens han fet allunyar-nos encara més en un marcador, que mai hem arribat a dominar. - Cadet Masculí A 65 - 59 Vic (Marc Cullell) Partit molt seriós de l'equip local en els tres primers períodes. Els nostres sabien el que significava guanyar aquest partit de cara a assolir l'objectiu de promocionar a Intererritorial, i han començat forts. Al final del 3r quart, amb un avantatge de 20 punts, ens ha agafat la por a guanyar, i l'anarquia i contraatacs ràpids de l'altre equip ha aconseguit descentrar-nos, fet que ha comportat una reducció de la diferència fins als 6 punts. Al final però, tot i patir, hem aconseguit recuperar l'average perdut a l'anada, i queda guanyar l'últim partit a La Garriga per certificar la plaça a la lliga superior. - Junior Femení 60 - 33 Boet Mataró (Marc Valls) Victoria merescuda i treballada des del principi fins a la bocina final. Hem sabut defensar amb un mínim d'intensitat durant gairebé els 40 minunts, i això ens ha permès atacar amb més fluidesa i aconseguir cistelles fàcils. - Vila Olímpica 47 - 66 Sots-21 (Julio Pedrosa) Victòria treballada en pista descoberta sota un fred hivernal barceloní de 10º. L'equip rival ens va plantar cara gràcies a dos jugadors molt elèctrics, que van desbaratar la nostra zona pressionant. A mitja part, el marcador era favorable al nostre equip, marxant de 7 gràcies a una bona defensa i l'efectivitat en el tir de mitja distància. A partir del tercer període, una defensa nostra més tancada ha provocat moltes errades del rival i contraatacs ràpids anotats, que ens han fet agafar la diferència final de 20 punts.

bottom of page